Menu

Herbablog

Az immunrendszer kiskatonái

Az immunrendszer kiskatonái

Találóskérdés: Mi az? Csökkentheti a betegségek tüneteit, védi immunrendszerünket, javítja a véráramlást, és még fizetnünk sem kell érte? Egy jóízű nevetés, egy szép mosoly! A nevetés csökkenti a stresszhormonok szintjét, fájdalomcsillapító vegyületek szabadulnak fel, és serkenti a védő hatású immunsejtek termelődését. A #maradjotthon mozgalom és a javasolt protokoll betartása mellett tartsuk szem előtt a rendszeres testmozgást, vitamin-antioxidáns bevitelt, és viccelődjünk, nevessünk sokat! Egészségünk, kedélyállapotunk milyensége nagy részben a mi kezünkben van!

Vizsgáljuk meg kicsit komolyabban is immunrendszerünk működését!


Részletek
Felelős választás

Felelős választás

A gyógynövények az egészségmegőrzés fontos eszközei. A gyógynövény készítmények közül legtöbben talán teákat alkalmaznak. A különböző, komplexebb termékformák - tabletták, kapszulák és folyékony kivonatok - egyaránt tartalmazhatják az áldásos hatású növényi hatóanyagokat. A termékeket aszerint is elkülöníthetjük, hogy gyógyszerként vagy étrend-kiegészítőként kerülnek forgalomba. De hogyan lehet megkülönböztetni ezeket a termékeket? Mely gyártó készítményét válasszuk? Lényeges-e, hogy gyógyszer vagy étrend-kiegészítő egy adott készítmény? Most sokmindenre fény derül!

 


Részletek
A NAGY antioxidáns teszt

A NAGY antioxidáns teszt

Antioxidánsok? Szabadgyökök? Oxidatív stressz? Gyakran találkozunk ezekkel a kifejezésekkel, de mindenki tisztában van ezekkel a fogalmakkal? Jelen cikkünkkel próbálunk rávilágítani a legfontosabb általános ok-okozati összefüggésekre, és beillesztjük a képbe a mi kivonatainkat is. Mit tudnak a HerbaPharm által előállított tinktúrák antioxidáns-kutató szemüvegen keresztül nézve? Olvassa el összeállításunkat, és pontosan kiderül!


Részletek
Eat well feel well - étkezz megfelelően, hogy jól érezd magad!

Eat well feel well - étkezz megfelelően, hogy jól érezd magad!

Fogadják szeretettel Ügyvezetőnk, Dr. Hajtó János vegyészprofesszor gondolatait a tavasz sajnálatos főszereplője kapcsán.

Kedves Fogyasztóink!

Hogyan tudjuk most segíteni Önöket? Többek közt a fogyasztói ellátás folytonosságával, még körültekintőbb üzemi protokoll alkalmazásával, hogy elősegítsük dolgozóink és fogyasztóink egészségét egyaránt. Számíthatnak ránk a legnehezebb időkben is! Köszönhető ez mindenkori mottónknak: legyünk képesek bármikor az aktuális átlag forgalom dupláját is biztosítani fogyasztóink számára a megszokott minőséget és árakat is garantálva. Mind viszonteladóink, mind közvetlen fogyasztóink ellátása a megnövekedett kereslet ellenére most is zavartalanul megvalósul. Mindezt lehetővé teszi eddig megteremtett óriási gyógynövény, és készleten lévő kivonat állományunk is.


Részletek
Hogyan válasszon? Útmutató gyógynövény készítményeinkhez

Hogyan válasszon? Útmutató gyógynövény készítményeinkhez

Biztosan az Ön számára is ismerős az az élethelyzet, amikor egy egészséges életmódra ösztönző könyv, cikk vagy hirdetés elolvasását követően szinte lendületre kapunk és megfogadjuk, hogy holnaptól ténylegesen megreformáljuk életvitelünket. Ilyenkor előkerül a szekrény mélyéből a futócipő, zöldséggel és gyümölccsel töltjük fel az éléskamrát és igyekszünk odafigyelni a megfelelő vitaminbevitelre. Na igen...Ilyenkor merül fel a kérdés, hogy milyen étrend-kiegészítőt is válasszunk? Mi nem hagyjuk, hogy elvesszen az étrend-kiegészítők erdejében, hiszen a HerbaPharm életszakasztól és életstílustól függően, személyre szabott megoldásokat kínál! Mutatjuk!

 


Részletek
Öntsünk tiszta vizet a pohárba!

Öntsünk tiszta vizet a pohárba!

 

Kedves Fogyasztóink, és Érdeklődők!

 

Vállalatunk, a HerbaPharm Europe Kft szeretne reagálni a Hatoscsatornán sugárzott, illetve a televízió által 2019. október 25-én közzétett YouTube videó vonatkozásában.

Előzmény: Dr. Karsai József a HerbaPharm Europe Kft-t tulajdonos társaival 2017 őszén alapította meg. Üzemünk avató ünnepségén Karsai dr, és jelenlegi ügyvezetőnk, Dr. Hajtó János nagy örömmel, és büszkeséggel vágta át a szalagot Békés megye, és Battonya vezetőivel együtt. Nagy lendülettel, és hittel építettük azt a hajót, amiben úgy gondoltuk, sokáig és szép eredményeket könyvelve el utazunk együtt. Ez máséként alakult...


Részletek