Menu

Herbablog

Hogyan válasszon? Útmutató növényi alapú étrend-kiegészítőinkhez, krémeinkhez!

Hogyan válasszon? Útmutató növényi alapú étrend-kiegészítőinkhez, krémeinkhez!

Biztosan az Ön számára is ismerős az az élethelyzet, amikor egy egészséges életmódra ösztönző könyv, cikk vagy hirdetés elolvasását követően szinte lendületre kapunk és megfogadjuk, hogy holnaptól ténylegesen megreformáljuk életvitelünket. Ilyenkor előkerül a szekrény mélyéből a futócipő, zöldséggel és gyümölccsel töltjük fel az éléskamrát és igyekszünk odafigyelni a megfelelő vitaminbevitelre. Na igen...Ilyenkor merül fel a kérdés, hogy milyen étrend-kiegészítőt is válasszunk? Mi nem hagyjuk, hogy elvesszen az étrend-kiegészítők erdejében, hiszen a HerbaPharm életszakasztól és életstílustól függően, személyre szabott megoldásokat kínál! Mutatjuk!

 


Részletek
Öntsünk tiszta vizet a pohárba!

Öntsünk tiszta vizet a pohárba!

 

Kedves Fogyasztóink, és Érdeklődők!

 

Vállalatunk, a HerbaPharm Europe Kft szeretne reagálni a Hatoscsatornán sugárzott, illetve a televízió által 2019. október 25-én közzétett YouTube videó vonatkozásában.

Előzmény: Dr. Karsai József a HerbaPharm Europe Kft-t tulajdonos társaival 2017 őszén alapította meg. Üzemünk avató ünnepségen Karsai dr, és jelenlegi ügyvezetőnk, Dr. Hajtó János nagy örömmel, és büszkeséggel vágta át a szalagot Békés megye, és Battonyai vezetőivel együtt. Nagy lendülettel, és hittel építettük azt a hajót, amiben úgy gondoltuk, sokáig és szép eredményeket könyvelve el utazunk együtt. Ez máséként alakult...


Részletek
Karácsonyi Nyereményjáték -2019

Karácsonyi Nyereményjáték -2019

1. A KAMPÁNY ELNEVEZÉSE, SZERVEZŐJE

Karácsonyi kampány -2019 (továbbiakban Játék) szervezője a HerbaPharm Europe Kft. (továbbiakban Szervező), székhely: 5830 Battonya, Puskin utca 85. Adószám: 26143415-2-04

 

2. A JÁTÉKBAN RÉSZTVEVŐ ÉS ABBÓL KIZÁRT SZEMÉLYEK

A Játékban részt vehet minden olyan természetes személy, aki a Játék kezdetéig, azaz 2019. December 2-ig betöltötte 18. életévét (továbbiakban Résztvevő(k)).

A Játékban nem vehetnek részt a Játékot lebonyolító Szervező vezető tisztségviselői, munkavállalói valamint az itt felsorolt személyek Ptk. 8:1.§ (1) bekezdésének 1. és 2. pontjában meghatározott közeli hozzátartozó és hozzátartozók.

 

3. A JÁTÉK IDŐTARTAMA

A Játék hazai időszámítás szerint 2019. december 2-a 00:00 órától 2019. december 15-e 24:00 óráig tart. A Játék időtartamát megelőző, vagy lejártát követően leadott megrendelések leadói nem vesznek részt a sorsolásban.


Részletek