Menu

Tisztelt Olvasóink és Vásárlóink!

 

Üdvözlöm Önöket a HerbaPharm Europe Kft ügyvezető igazgatójaként!

 

Vállalatunk weboldalán olyan termékekkel szeretnénk megismertetni Önöket, melyek egy egyedülálló, társaságunk tagjai által kidolgozott innovációnak köszönhetően jönnek létre. Technológiánk lehetővé teszi, hogy növényekből és gyógynövényekből, magas koncentrációban, kedvező élettani hatású hatóanyagokat vonjunk ki. Az a szándék vezérelt bennünket, hogy minél sokoldalúbb, és markáns hatású készítmények születhessenek. Nagy körültekintéssel olyan növényekre esik választásunk, melyek kiváló élettani hatással bírnak, hatóanyagaik egymással szimbiózisban és szinergiában vannak. köztük hatékony gyulladás gátló, fájdalomcsillapító, sejt regeneráló, immunerősítő, ízületeket karbantartó, bőrápoló. Ezek egymást erősítve fejtik ki unikális, kedvező élettani hatásaikat.

A HerbaPharm Europe Kft, az egyedülálló hatóanyag kivonási eljárásra alapozva, Battonyán, 2017 őszén megépítette és engedélyeztette hatóanyag kivonó üzemét, és 2018 januárjától elkezdte a HerbaPharm termékek gyártását, piaci bevezetését és forgalmazását. Az elégedett fogyasztóknak, és viszonteladóknak köszönhetően a kereslet termékeink iránt robbanásszerűen megnőtt mind hazai, mint nemzetközi viszonylatban. A 2018 januártól augusztusig terjedő időszakban, az eladások száma több mint ötszörösére emelkedett.

A HerbaPharm Europe Kft vezetősége és alapító tagjai nevében köszönetemet fejezem ki az állandó és folyamatosan növekvő érdeklődés és visszajelzések miatt és egyben biztosítani szeretném Önöket arról, hogy a HerbaPharm folyamatos fejlesztésének köszönhetően a további eredményekről be fogunk beszámolni mind új eljárások, mind új termékek bevezetését tekintve.

Köszönetet szeretnék mondani eddigi felhasználóink nagyszámú visszajelzése miatt, melyben a tapasztalataikat osztják meg velünk a termékeink hatásairól. Ez nagyon fontos számunkra, a HerbaPharm termékek további fejlesztéseivel kapcsolatban.  

Külön örömünkre szolgál, hogy a HerbaPharm üzeménel létrehozása, az egyedülálló technológia fejlesztése a vállalatot alapító tagok önerejéből jött létre. Termékeink olyan sokoldalúak, hogy a lakosság által széles körében használhatók.

Célkitűzésünk: Új típusú készítmények előállítása eredeti, magyar technológiával.
 

Misszió: Természetes, növényi alapú hatóanyagokkal a jobb táplálkozás, az egészségvédelem, és a betegségmegelőzés érdekében.

          

Prof. Dr. Hajtó János

Ügyvezető Igazgató

 HerbaPharm Europe Kft.

 

Aktív tagjaink:

 

Prof. Dr. Hajtó János

HerbaPharm Europe Kft ügyvezetője, alapító tagja

 

1972 - Debreceni Kossuth Lajos Tudományegyetemen vegyész oklevél, 1975-ben egyetemi doktori cím megszerzése

1982-1993-ig az Edinburgh-i Egyetem elektromérnöki tanszékén tudományos kutató és előadó, számos szabadalma fűződik ehhez az időszakhoz. 1993-ban szakterületén az év kutatója Angliában, megkapja a nagy doktori fokozatot. 2006-ig az Edinburgh-i Egyetem professzora.

Hazaköltözését követően a Bay Zoltán Kutatási Alapítvány főigazgatója, majd a Modern Üzleti Tudományok Főiskola rektora, jelenleg a Kodolányi János Egyetem kutató professzora, tanszékvezető.

 

Dr. Karsai József

A HerbaPharm Europe Kft alapító tagja, az egyedi gyártási technológia egyik kidolgozója

1968 – egyetemi diploma – Gödöllői Agrártudományi Egyetem Mezőgazdaság Tudományi Karán 1972-től növényvédelmi szakmérnök, később doktori cím megszerzése

1980-tól a Mezőgazdasági és Élelmiszerügyi Minisztérium Növényvédelmi és Agrokémiai Központjának kutatási főmérnöke.

Dr. Karsai Józseffel közös megegyezés alapján különváltak útjaink, már nem tagja a HerbaPharm Europe Kft-nek.

 

Mákos Árpád

A HerbaPharm Europe Kft üzemvezetője, gyártásirányítás, viszonteladói kapcsolattartás

 

Pálinkó Gábor

A HerbaPharm Europe Kft alapító tagja – grafika, képi elemek

 

Masa Ildikó

HerbaPharm Europe Kft tagja, pénzügyi közgazdász – PR munkatárs - külső és belső vállalati kommunikáció